Nejnovější recenze ze sekce Karnevalové kostýmy
Jsme naprosto spokojeni a nemáme výhrad
Již jsem zhodnotila v celkovém hodnocení - naprostá spokojenost, kostým se nám velmi líbí
Již jsem zhodnotila v celkovém hodnocení - naprostá spokojenost
- Svítí velmi slabě
Svítí extrémně slabě. Zkoušel jsem nabíjecí i jednorázové tužkové baterie, ale bez efektu. Velké zklamání. Zboží vracet nebudu, protože bych musel platit další poštovné a to se mi nevyplatí. Tuto masku nedoporučuji.
Chirurg
Lubinho
Přidáno: 20. listopadu 2024
(naposledy upraveno 20. listopadu 2024)
Zakoupeno v PartyKostym.cz
Horní díl je mi trochu větší (volnější, širší), ale to je v pohodě
Na vánočním večírku bude sranda
Beetlejuice
Přidáno: 20. listopadu 2024
(naposledy upraveno 20. listopadu 2024)
Zakoupeno v Karnevalový svět
- nekvalitní materiál
- žádné potvrzení o licenci kostýmu
- cena vs. kvalita
kvalita kostýmu absolutně neodpovídá popisu ani fotce. mám pochybnosti i o zmiňované licenci kostýmu, odstoupila jsem od kupní smlouvy. na mé zkušenosti nebylo nic pozitivního
Kostým splnil moje očekávání, velikost odpovídá,
Presne ako na foto.
Súprava je krásnej sýtej ružovej farby (na fotke je bledšia ako v reáli), len zelené pruhy sú naopak bledšie ako na fotke, ale vôbec to nevadí. Celkovo je super. Materiál veľmi tenký.
- Super cena
- Hezký výrobek
Zboží odpovídá ceně a i barva je sytá, zboží je hezké a nenašla jsem nic co by mi vadilo, k výrobku je hezky pásek a holky do vlasů, jsem spokojená
Vysněný dárek, ještě nebyl předán
Čepice námořník kapitán
Přidáno: 19. listopadu 2024
(naposledy upraveno 19. listopadu 2024)
Zakoupeno v MegaKnihy.cz
Produkt by byl fajn, kdyby ho konečně odeslali a nepsali porad e-maily.
kvalitní materiál, dobře ušité.
Určitě hodně vydrží ....
- velmi dobrá cena , doručení do dvou dnů, značka ideál
Balónek kytary sloužil jako dekorace na oslavě pro muzikanta. Samozřejmě se sním vyřadili jak děti tak i dospělí na parketě :-)
- příjemný materiál
- klobouk vypadá přesně jako na obrázku
- přijemný materiál
- Vše v pořádku
Vše v pořádku klaun je skvělý za tu cenu boží skvěle se hodí do mé halloween sbírky, akorát bohužel s doručením zásilky byl problém zasilkovna se zhoršila
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »